HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

'Kemer Belediyesi artık herkesin olacak'

'Kemer Belediyesi artık herkesin olacak'

 

 

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, son yapılan meclis toplantısında gündeme gelen Beldibi Çifteçeşmeler günübirlik alan ve son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Kemer’e her türlü katkıyı sağlamak için çalışmalarını hız kesmeden devam ettiren Başkan Topaloğlu, açıklamasında, haziran ayında, Beldibi Mahallesi’ndeki Atatürk Parkı, Balıkçı Barınağı ve İzci Kampı olarak bilinen yerlerin belediyeye tahsis edilmesi veya işletmesinin verilmesiyle ilgili Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdıklarını söyledi.

 

KEMER BELEDİYESİ GÜÇLÜ BİR BELEDİYEDİR

 

Söz konusu yazı ile ilgili Alacasu Koyu’nu da ekleyerek yazıyı gönderdiklerini ifade eden Topaloğlu, “Bize gelen cevap yazısında İzci Kampı’nın ihale sürecinin devam ettiği ve bunu Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün internet sayfasından takip ederek ihaleye girebileceğimizi söylediler. Son meclis toplantımızda da bu konuyla ilgili karar aldık ve şartlar ne olursa olsun  hem Beldibi Atatürk Parkı’nın hem İzci Kampı’nın hem de Alacasu Koyu’nun ihalesine Kemer Belediyesi olarak gireceğiz ve bu ihaleleri alacağız. Çünkü halkımızın denize ulaşabileceği tek yer buralar. Halkımızın ailesiyle vakit geçirebileceği bu yerleri halkımıza kazandırmamız lazım. Kemer Belediyesi güçlü bir belediyedir ve bu ihaleleri alacaktır.” dedi.

 

KEMER BELEDİYESİ HERKESİN OLACAK

 

Başkan Necati Topaloğlu, meclis toplantılarında tüm meclis üyelerinin gayet saygılı davrandığını ve kavga gürültü olmadan Kemer için ortak kararlar aldıklarını aktardı.

Mecliste Kemer için hep birlikte oylama yapıldığına dikkat çeken Topaloğlu,”Son meclis toplantısında da Kemer halkının bizden çok şey beklediğini söylemiştim. Alınan tüm kararlar Kemer için oy birliği ile alınıyor. Bu bizim ve Kemer için büyük bir şans. Mecliste ortak karar alarak verdiğimiz sözlerin hepsini tek tek tutacağız. Herkes bu belediyenin kendi belediyesi olduğunu kabul edecek. Ben vekaleti diğer siyasi partili arkadaşlara da veriyorum. Gelecek hafta yine bir arkadaşımıza vereceğim. Ben Kemer’deki siyasi kırgınlığı dağıtabilmek için uğraşıyorum. Kemer Belediyesi artık herkesin olacak. Amacımız sadece hep birlikte Kemer’e hizmet etmek.” diye konuştu.

 

 

Topaloğlu, halkımızın hizmetine kazandırdığı Kemer Belediyesi Kındılçeşme Piknik ve Halk Plajı ile ilgili de şunları kaydetti:

“Kındılçeşme’de belediyemize ait 11 dönümlük bir yer var. Biz, bu alanın temizliğini ve bakımını yaptık. Burada, tuvaletler, duş yerleri, soyunma kabinleri, otopark yaptık. Belediyemize ait çay bahçesi de var. Burada fiyatlar gayet uygun. Zaten fiyatları meclisten geçirerek belirledik. Ayrıca vatandaşımızın mangalını yakarak piknik yapabileceği ve denize girebileceği alan da mevcut. Bunlar ücretsiz. Halkımız, sadece şezlongları 5 lira vererek kullanabiliyor. Bu kış burada bazı çalışmalar da yapmayı düşünüyoruz. Mangal yakılan yerlere bir çeşme ve ağaçlandırma yapmayı düşünüyoruz. Biz bunları kaybetmek için değil çoğaltmak için uğraşıyoruz.”

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin