'Hükümetin gösterdiği kararlılığı destekleriz'

'Hükümetin gösterdiği kararlılığı destekleriz'

 

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Barış Pınarı Harekatı için önemli açıklamalada bulundu. Düzen, "Ordumuz #BarışPınarıHarekatı 'na başladı. Ordumuza başarı, devletimize feraset ve dirayet diliyorum. Evlatlarımız, mehmetçiklerimiz burunları dahi kanamadan sağsalim geri dönsün" dedi.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekata ilişkin, "Hükümetin bu noktada gösterdiği kararlılığı desteklediğini ifade etti. Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin karara değinen Düzen, "Türkiye Büyük Millet Meclisi, silahlı kuvvetlerimizin yurt dışına gönderilmesi konusunda kendisine daha önceden verilen yetkiyi uzatma kararı aldı. Elbette biz ülkemiz için tehlike arz eden durumlarda bu tip kararları almaya, yeri geldiği zaman askerimizi sevk etmeye de kararlıyız. Hükümetin bu noktada gösterdiği kararlılığı elbette destekleriz." diye konuştu.

"ZAMLAR ESKİYİ ARATACAK KADAR İHTİŞAMLI"

Düzen, elektrik, köprü ve otoyollara yapılan zamlara da dikkati çekerek, "Zamlar herhalde eskiyi aratacak kadar ihtişamlı oldu. Ekonomi böyle giderse bundan sonra daha büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacağız" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarına değinen Düzen, "Bu bir defa terbiyesizlik, saygısızlık ve küstahlık ama bu Trump'ın adeta kimliği haline geldiği için bunları saymaya gerek yok." değerlendirmesinde bulundu.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU