Büyük organizasyon için hazırlıklar sürüyor

Büyük organizasyon için hazırlıklar sürüyor

Türkiye’nin en büyük HORECA buluşmasına hazırlık yapan ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi, sektörün profesyonellerini bir araya getirecek büyük organizasyonun çalışmalarına hızla devam ediyor.

 

2020 yılının 15 ile 18 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirecek olan 31. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ve 27. ANFAŞ Food Product Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı ile eş zamanlı olarak Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek. Ayrıca Yurt içi ve yurt dışından gelen sektör profesyonellerine ev sahipliği yapacak olan dev organizasyon; uluslararası ziyaretçilere de ev sahipliği yapacak.

 

Türkiye’de hizmet veren otel ve kamu kurumlarının satın alma müdürlerini katılımcılarla buluşturacak; ayrıca markaların mevcut ve en yeni ürünlerinin de, dünya pazarlarında buluştururarak, büyük ölçüde tanıtım ve işbirliğine imkan sağlayacak.

KAHVE;
TUTKUNLARINI BEKLİYOR!
 
 

ANFAŞ 27.Food Product Fuarı kapsamında düzenlenecek olan kahve etkinliğinde; Schiller Türkiye/Reneka ve Eker Süt sponsorluğu iş birliği ile, Otel Baristaları Derneği Latte Art yarışması gerçekleştirilecek. 

 

Kahve sektörünün profesyonellerini bir araya getirecek olan etkinlik; 15-18 Ocak tarihlerinde tüm kahve tutkunlarını ANFAŞ’a bekliyor.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU