HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Başkan Esen'den Ulucan ve Köten'e ziyaret

Başkan Esen'den Ulucan ve Köten'e ziyaret

 


KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Kaymakamı Kamil Köten'i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, İl Emniyet Müdürü Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'a ve Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten'i makamlarında ziyaret etti. İlk olarak Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ı ziyaret eden Başkan Semih Esen, "Sizinle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağım. Antalya Türkiye'nin en önemli şehirlerden biridir. Halkımızın can, mal ve huzur güvenliği için emniyet teşkilatımızın önemli bir sorumluluğu var. Antalya'mızı ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerimizi sizlerin de katkısıyla en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu anlamda Konyaaltı Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

İl Emniyet Müdürü Ulucan ise konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Esen'e teşekkür etti.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten'i de ziyaret eden Başkan Semih Esen, “Konyaaltı çok güzel bir ilçe. Bize düşen ilçemizi daha da ileriye götürecek çalışmalar yürütmek, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışmaktır. Göreve başladığım andan itibaren çalışma arkadaşlarımız, kurumlarımız, kuruluşlarımız, vatandaşlarımız bizleri güzel karşıladılar. Bu konuda duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Bu anlamda özellikle Kaymakamımız Sayın Köten'in desteğini göreve geldiğim ilk günden itibaren hissettim. İnanıyorum ki Konyaaltı'mız için birlikte güzel projelere imza atacağız" dedi.

Başkan Semih Esen'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamı Kamil Köten, "İnşallah güzel bir uyum içerisinde çalışmalarımızı aralıksız yürüteceğimizden hiç şüphem yok. Kendisine tekrar başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU