HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

AK Parti Milletvekili Uslu'dan mesaj

AK Parti Milletvekili Uslu'dan mesaj
 
 

Antalya AK Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu yeni yıl mesajı yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu’nun yeni yıl mesajı şu şekilde;

Sevinçleri, üzüntüleri ile bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.2020 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini Allah’tan niyaz ediyorum.

2023’te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alma hedefine doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Özellikle kardeşliğimizi yücelterek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Türkiye’yi bölgemizin ve dünyanın güçlü ve itibarlı bir ülkesi haline getirmeye devam edeceğiz. 

Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Bu duygularla, vatanımız, bayrağımız ve istikbalimiz için bir gül gibi toprağa düşen aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor,  Gazilerimize Rabbimizden şifalar diliyorum.  2020 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza esenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini temenni ediyorum.”    

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin