YÖRSİAD'dan Ankara temasları

YÖRSİAD'dan Ankara temasları

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği ) Yönetim Kurulu Başkanı M.Aykut Ege, Başkan Yardımcısı Funda Gülel, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Semih Beken, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bora Sinanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem İnal ile birlikte Ankara’da TBMM’de ziyaretlerde bulundular.

Yoğun gündeme rağmen TBMM’de öncelikle Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile başlayan ziyaret trafiği CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ve Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik ile devam etti.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege ziyaretler konusunda yaptığı açıklamasında, “ YÖRSİAD olarak Ankara’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleşti. Ziyaretlerimizin amacı YÖRSİAD olarak, değerli Bakanımız ve Milletvekillerimiz ile Antalya’mıza ortak neler yapılabiliriz oldu. Dernek olarak gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projeleri kendilerine anlattık. Özellikle kısa sürede gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Antalya Ekonomi Zirvesi’ ve Yörük Köyü projelerimizde gelinen son durumu kendilerine ilettik. Sayın Bakanımıza ve değerli Antalya Milletvekillerimize yakın ilgileri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU