Yaklaşık 14 bin THOMAS COOK müştertisi ülkesine döndü

Yaklaşık 14 bin THOMAS COOK müştertisi ülkesine döndü

 

İflas eden İngiliz tur operatörü Thomas Cook’un Antalya’da bulunan müşterileri sorunsuz bir şekilde ülkesine döndü. Krizin ilk gününden bu yana toplam 13.879 İngiliz yolcu ülkesine döndü.

 

Birleşik Krallık meşeli Thomas Cook şirketinin iflasının ardından başlatılan Birleşik Krallık Vatandaşlarının geri dönüş çalışmaları tamamlandı. Söz konusu işlemlerin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için Antalya Valiliği tarafından oluşturulan Kriz Masası’ndan yapılan açıklamaya göre, krizin patlak verdiği 23 Eylül’den bu yana, toplam 13.879 İngiliz yolcu ülkelerine sorunsuz bir şekilde gönderildi. Açıklamada, Antalya’da bulunan Birleşik Krallık Vatandaşlarının geri dönüşlerinin temini ile ilgili alınan tedbirler kapsamında, operasyon sorunsuz bir şekilde sona erdiği belirtildi.

Söz konusu İflasın açıklanmasının ardından Thomas COOK müşterilerinin muhtemel sorunlar yaşamaması için Antalya Valiliği Vali Yardımcısı Nurettin ATEŞ’in başkanlığında, Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği, İngiltere Antalya Konsolosluğu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Alanya Turistik Otelciler Birliği (ALTİD) ve Manavgat Turistik Otelciler Birliği (MATSOB) yetkililerinin de katılımıyla Kriz Masası oluşturulmuştu.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU