HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Vatan Partisi'nden Dokuma Fabrikasını açma isteği

Vatan Partisi'nden Dokuma Fabrikasını açma isteği

 

        Vatan Partisi Antalya il Başkanı Rıza Türkmendağ Ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz diyerek “Bu zorlu süreçleri ancak devletin ve milletin bütün güçlerini seferber ederek aşabiliriz” dedi.

 

        Bu günlerde basından ve kamuoyundan yakından takip ettiğimiz üzere, özelikle sağlık çalışanları başta olmak üzere, çalışmak zorunda kalan diğer vatandaşlarımız için belli başlı sağlık malzemelerinin üretilmesi ihtiyacı ortadadır diyen Türkmendağ “Başta maske olmak üzere; koruyucu giysilere kadar birçok ürün ihtiyacı vardır. Meslek liselerimiz dâhi bu üretim seferberliğinin parçası olmuşlardır”şeklidende konuştu.

        Antalya Valiliği’ne üretim seferberliği konusunda bir öneri dilekçesi sunduklarını belirten Vatan Partisi Antalya İl Başkanı Rıza Türkmendağ şunları söyledi;

        Bütün bunlar göstermektedir ki; ülkemizin üretim kapasitesini harekete geçirmek önemlidir. Ülkemizin üretim kapasitesini harekete geçirmenin yolu da elimizde bulunan bütün üretim araçlarını yeniden çalıştırmaktan geçmektedir. Ülkemizin atıl kapasitesini ortaya çıkarmak şarttır. Bunun da yolu kıyıda köşede kalmış tüm fabrikalarımızı, tezgâhlarımızı, işletmelerimizi devletimizin öncülüğünde yeniden faaliyete sokmak bugün önemlidir.

        Antalya Valiliğimizin öncülüğünde, Antalya Dokuma Fabrikasını açmak ve sağlık malzemelerinin üretimini buradan yönetmek bugün Antalya açısından, hatta Türkiye açısından önemlidir. “Biz bize Yeteriz” kampanyası ile Türkiye büyük bir dayanışma örneği göstermiştir, göstermektedir. Bizim bize yetmemiz için de ihtiyacımız olan her türlü ürünü kendimiz üretmeliyiz. Bugün sağlıkçımıza, güvenlik güçlerimize ve vatandaşımıza maske veremezsek,  gıda ürünlerine ulaşmasını sağlayamazsak, bizim bize yetmesini zorlaştırırız. Milletimiz fedakârdır; bu fedakârlık yine mucizeler yaratıyor. Milli dayanışma kampanyasına yediden yetmişe herkesin seferber olmasından da bu görülmektedir.  Dokuma fabrikası ve benzeri fabrikalarımızı açmamız o yüzden hayati önemdedir.

        Yerel yöneticiler olarak tüm siyasi partilerin, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın ve valimizin uyum içerisinde çalışması gerekmektedir. Milletimizin dayanışması ve birliği bizlere örnek olmalıdır. Antalya bir üretim merkezidir. Sebzecimiz, meyvecimiz ve turizmcimiz hep beraber bu zorlukları aşacağız. Birbiriyle didişen değil; tam tersi karşılıklı yardımlaşma içinde olarak, tüm yerel yöneticilerimizin bu sürecin parçası haline getirerek bu salgını yeneceğiz.

        Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı olarak, üretim kapasitemizi artırmak ve acil ihtiyaçlarımızı da karşılayabilecek başta dokuma fabrikası olmak üzere, Antalya’daki benzer tüm fabrika ve üretim tesislerimizi açmak amaçlı önerilerimizi oluşturan bir mektubu Antalya Valimize gönderiyoruz. Ayrıca bu süreçte başta ileri yaştaki yaşlılarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusu başta olmak üzere ek bir dilekçeyi belediye başkanları ve valilik ilgili birimlerine sunuyoruz.

        Bu süreçte Antalya Valimizin duyurduğu Antalya’ya girişleri de sıkı denetlemeye sokan tedbir içeriği ile ilgili tavrını da olumlu buluyor ve destekliyoruz. Virüsün az yayılmış olduğu illerin benzer tedbirler almasının önemli olduğunu düşünüyoruz.

Biriz, birliğiz! Biz bize yeteriz Türkiye! Üretim devrimi için haydi göreve! diyerek sözlerine son verdi.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU