HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

TÜYAP Fuarı’nın yıldızı ANKAR oldu

TÜYAP Fuarı’nın yıldızı ANKAR oldu

 

Bir Antalya firması olan ANKAR, hem yüz yüze hem de sanal fuar olarak bu yıl 18. yapılan MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda gözde kuruluş oldu. İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarın yıldızı, uluslararası ihracatlarında başarılı bir şekilde ülke üretimine katkı sunan ANKAR oldu.

HİBRİT Fuara Antalya’dan sürekli katılan ANKAR DEKORATİF YALITIM A.Ş. nin standına, her zaman olduğu gibi, bu yıl da ilgi bir hayli yüksekti.
 

YOĞUN İLGİ

Fuardaki yoğun katılıma ilişkin bir açıklama yapan ANKAR Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Atay, şunları söyledi: “Fuarda yeni geliştirdiğimiz dış cephe yalıtımlı dekoratif ürünlerimizi ziyaretçilerimize sunarak ANKAR’ın ulaş tığı seviyeyi göstermeye çalıştık. Pandemi şartlarında, daha profesyonel ve seçkin bir ziyaretçi kitlesi olması, katılımcılarda ve bizde, fuarın verimli olmasına katkı sağladığı kanaati hakim oldu. Farklı ülkelerden gelen, katılımcı ve ziyaretçi yoğunluğu, fuarda göze çarpan, en önemli ayrıntılardan biriydi. Yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği ANKAR standı, yerli ziyaretçilerin de gözdesi olurken, gösterilen ilgiliden oldukça memnun olduk.”

SEKTÖRDE YENİ ÇÖZÜMLER

Yalıtımın, enerji tasarrufu açısından çok önemli olduğu günümüzde, ANKAR’ın sunduğu, A grubu yangın yönetmeliğine uygun dekoratif yalıtım ürünlerin, sektörün sorunlarına çözüm olacak bir ürün olarak öne çıktığını belirten ANKAR Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Atay, “Ayrıca ekonomik yönden hesaplı ve kaliteli bir ürün olması, ANKAR ürünlerini daha cazip hale getiriyor. Yine iç cephe dekor ürünleri de, fuarda rağbet gören ürünler arasında yerini aldı” dedi.

Yoğun talebi karşılamak adına ANKAR Firması, Antalya Organize Sanayiinde ve İstanbul Tuzla Organize Sanayiindeki tesisleri ile üretmeye devam ediyor. Bu üretimler ile yeni istihdam alanları oluşturmaya ve ihracata yönelerek, ülke ekonomisine katkı koymaya devam edeceğini ifade eden firma yetkilileri, sanayicilere desteklerin de devam etmesinin önemine işaret ettiler.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU