HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Tütüncü’den esnafa maske, mesafe teşekkürü

Tütüncü’den esnafa maske, mesafe teşekkürü

 

Koronavirüs(Kovid-19) tedbirleri kapsamında ilçedeki denetimlere katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet eden Kepez esnafına teşekkür etti.

Kepez’de yeni tip koronavirüs(Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştirildi.  Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlatılan koronavirüs denetimleri Kepez’de de sıkı bir şekilde yapıldı. Kepez Kaymakamı Nusret Şahin ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de katıldığı denetimler vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda gerçekleştirildi. Korona virüsüyle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin yapılan denetimlerde; vatandaşların maske takıp takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uyup uymadığı kontrol edildi.

Kurumlarımızla işbirliği içinde çalışıyoruz

Denetimleri değerlendiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kovid-19 ile mücadele kapsamında belediyemiz kaymakamlığımızla, valiliğimizle ve bütün devlet kurumlarımızla tam bir işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Gerek Kovid-19’dan etkilenen hemşerilerimizin tedavileri sürecinde, gerekse çeşitli sosyal yardıma ihtiyaç duyan hemşehrilerimize yardıma koşma noktasında büyük ve önemli gayretler gösteren belediyemiz, koruyucu önlemler noktasında da önemli tedbirler alıyor. Ve bu alınan tedbirleri denetleme bakımından da ekiplerimiz büyük bir gayretin içerisindeler. Haftanın belirli günlerinde bizde Kaymakamımızla, Valimizle bu denetimlere eşlik ediyoruz. Bugün Yeni Mahalledeyiz. Yeni Mahalle esnafımızı ziyaret ettik, alınan önlemleri, tedbirleri yerinde gördük, kontrol ettik. Aksayan yanlar, yönler var mı, onlara baktık.” dedi.

Esnafımız tedbirleri uyguluyor

Kepez esnafına gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Esnafımıza teşekkür ediyoruz. Gördüğümüz kadarıyla son derece dikkatli bir biçimde tedbirler uygulanıyor. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet konusunda üstün bir dikkat ve özen gösteriliyor. Bu sevindirici bir haber. Türkiye zor günlerden geçiyor, aslında dünya zor günlerden geçiyor. Hepimiz için zor günler yaşıyoruz. Bu zor günlerde hepimize düşen en önemli vazife; virüse karşı tedbirlerimizi en üst düzeye taşımalıyız. Bu hepimiz için vatandaşlık görevi, kamu sağlığını etkileyen bir vatandaşlık görevi. Biz de devlet olarak, belediye olarak bunları denetlemeye devam edeceğiz. Haftanın belli günlerinde Kaymakamımızla birlikte, beraberce, Valimizle beraberce bu denetimlere refakat edeceğiz. “ diye konuştu.  

Kolluk kuvvetlerinin de eşlik ettiği denetimler, toplu ulaşım araçları, yeme içme yerleri, alışveriş merkezleri, pazar yeri gibi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda sürdürüldü. Denetimler sırasında vatandaşlara maske takmaları, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılar yapıldı.

Bu haberle ilgili görüntülere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://ftp.kepez-bld.gov.tr/

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin