Tütüncü: Gücümüz birlik ve beraberliğimiz

Tütüncü: Gücümüz birlik ve beraberliğimiz

 


 ISPARTA ve Burdur'daki belediyelerin başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, “Belediyelerimizin çözüm bekleyen müşterek sorunlarının çözümünde en önemli gücümüz birlik ve beraberliğimiz olacak" dedi.


Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni dönem ziyaretleri kapsamında Antalya Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden sonra Isparta ve Burdur'daki belediyelerin başkanlarıyla da bir araya geldi. Geçen haziranda birlik başkanlığına 3. kez seçilen Tütüncü, yeni dönemin ilk bölge toplantısını da Isparta'da gerçekleştirdi.


ISPARTA VE BURDUR BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET


Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in ev sahipliği yaptığı toplantıya, bölgenin ilçe ve belde belediyelerinin başkanları katıldı. Belediye Meclis salonundaki toplantıda belediyelerin çalışmaları, gelecek hedefleri ile müşterek sorunları istişare edildi. Toplantının ardından Başdeğirmen, Başkan Tütüncü'yü makamında kabul etti.


Başkan Tütüncü, daha sonra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ı ve Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ü ziyaret etti. Tütüncü, samimi bir ortamda gerçekleşen kabullerde, belediye başkanlarıyla şehirlerinin gelecek hedeflerini ve AKBB'den beklentilerini konuştu.


Tütüncü, ziyaretlerde belediye başkanlarına ipek kozasından yapılmış rölyef tablo hediye etti.


TECRÜBE PAYLAŞIMINA VE EĞİTİME AĞIRLIK VERİLECEK


Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Tütüncü, şunları söyledi:


“Belediyeler birliği, beraber ve bir olma yeridir. Birlikler, günlük siyasi çekişmelerin çok üstünde bulunan, tamamen birlik ruhunu geliştirmeye dönük çalışmaların yapıldığı kurumlardır. Önemli olan bir masanın etrafında toplanabilmek ve müşterek sorunlara çareler üretebilmektir. Bunlarla birlikte en önemli çalışmalarımızdan bir tanesi de tecrübe paylaşımlarıdır. Paylaşımı tamamlayan diğer unsur da eğitim faaliyetleridir. Yeni dönemimizde tecrübe paylaşımını ve eğitim çalışmalarımızı daha kurumsal bir zemine çekeceğiz."


ESNAF ODALARINI DA ZİYARET ETTİ


Tütüncü, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural'ı, Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Sipahi'yi de ziyaret etti. Toplumun nabzını tutan esnaf temsilcileriyle gündeme dair ufuk açıcı bir sohbeti paylaştığını aktaran Tütüncü, “Esnaf, toplumun temelidir. Hayatın her anında esnafla birlikte olmak aslında bizim için bir yaşam şekli" dedi.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU