Turistlerin bulunduğu hamamda yangın

Turistlerin bulunduğu hamamda yangın

 

 ANTALYA'nın Kemer ilçesinde içerisinde yerli ve yabancı turistlerin bulunduğu hamamın sauna bölümünde çıkan yangın, paniğe neden oldu. Turistler tahliye edilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

​Kemer'e bağlı Yeni Mahalle Akdeniz Caddesi'ndeki bir hamamın sauna kısmında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Yangınla birlikte içerisi dumanla dolarken, çalışanlar hamamdaki yerli ve yabancı turistleri hemen tahliye ederek, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek söndürdü. Hamamdaki dumanı tahliye eden itfaiye ekipleri, içeride müşteri bulunup bulunmadığını kontrol etti. Bu sırada turistler ise olup biteni meraklı gözlerle izledi. 

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de çevrede alınan güvenlik önlemlerine destek verdi. Hamamda maddi zararın neden olduğu yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU