HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Su baskınlarında zarar görenlere Kemer Belediyesi'nden maddi destek

Su baskınlarında zarar görenlere Kemer Belediyesi'nden maddi destek

 

25 Kasım günü Kemer’de yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle evlerinde maddi hasar meydana gelen vatandaşlara, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, maddi destek sağlandı.

 

Şiddetli yağış nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerinde su baskınları meydana gelmişti. Özellikle Arslanbucak ve Kuzdere mahallelerinde etkisini yoğun şekilde hissettiren yağmur sonrasında birçok vatandaş maddi anlamda kayba uğramıştı.

Kemer Belediyesi sosyal yardım komisyonu, su baskınlarının yaşandığı ev ve iş yerlerinde incelemelerde bulunarak hasar tespitleri yaptı. Tespitler sonrasında belirlenen hasar boyutuna göre vatandaşlara maddi yardımda bulundu.

 

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Su baskınlarının yaşandığı gece hızlı bir şekilde vatandaşımızın yanında olduk. Yaşanan durumları yerinde inceledik. Belediye olarak tüm ekiplerimizi bölgeye yönlendirdik. Daha büyük kayıpların yaşanmaması için elimizden geleni yaptık. Belediye olarak maddi kayıp yaşayan vatandaşlarımıza her türlü desteği vereceğimizi söylemiştik. Hasar tespit çalışmalarımızı tamamladık ve zarara uğrayan vatandaşlarımıza hasarın boyutuna göre maddi anlamda destek olduk. Kemer Belediyesi olarak vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın.” diye konuştu.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin