HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Şarkıcı Lara’ya Alanya’da otomobil çarptı   

 Şarkıcı Lara’ya Alanya’da otomobil çarptı   

 

 Antalya’nın Alanya ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen şarkıcı Lara ve yanındaki yeğenine çarptıktan sonra restorana girerek durabildi. Lara ve yeğeninin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi 
  Kaza, dün saat 16.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üzerine meydana geldi. İlçe merkezine seyir halinde olan S.Ü. idaresindeki 06 BFB 859 plakalı otomobil, iddiaya göre kırmızı ışık ihlali yaptı. Bu sırada karşı yönünden gelen Umut K. kullandığı 07 NOT 79 plakalı hafif ticari araç dönüş yapmaya çalışınca karşı yönden gelen S.Ü. otomobiliyle direksiyonu sağ tarafa ani manevra yaptı ve araç kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç önce kaldırımda yürüyen Asıl adı Fatma Nur Keskin (41) olan şarkıcı Lara ve yanında bulunan yeğenine Yiğit Hamit Atmaca çarptıktan sonra restorana girerek durabildi.  
  Çarpmanın etkisiyle restoranın camları, masa ve sandalyeleri kırılarak maddi hasar oluşurken, çevredekilerin ihbarı üzeri olay yerine gelen sağlık ekipleri şarkıcı Lara’yı ve yeğenini ambulansla ilçedeki bir hastaneye götürdü. Burada tedavi altına alınan şarkıcı Lara ve yeğeni Yiğit Hamit Atmacı’nın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.  
  Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 
 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin