ŞAMPİYON KEPEZ BELEDİYESPOR

ŞAMPİYON KEPEZ BELEDİYESPOR

3. lige yükselme play-off final maçında Kepez Belediye Spor ile Adana 1954 FK nefes kesen bir 90 dakika yaşadı. Normal süresi 1-1 biten maçın penaltılara kalmasıyla gülen taraf Kepez Belediye Spor oldu.

Maçın 25. dakikasında Ahmet KELEŞ ile ilk golü atarak öne geçen Kepez Belediye Spor ilk yarıyı da 1-0 önde bitirdi. 2.yarıya hızlı başlayan Adana ekibi 55. dakikada Ercan KURUÇAY ile skoru eşitledi. Golden sonra sahada etkisini arttıran Adana ekibi yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi ve 90 dakika 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Nabzın hiç düşmediği maç sonunda penaltılarda gülen ve 3.lige yükselen takım Kepez Belediye Spor oldu.

Maç boyunca Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ tüm heycanıyla gözlerini bir dakika sahadan ayırmadı. Taraftarlar ile birlikte tribünden maçı takip eden Kepez Belediye Spor yönetimi ve Başkan Tütüncü galibiyet sevincini de birlikte yaşadı.

Sevinç gösterileri sırasında taraftar ile birlikte onursal başkan Mustafa YILMAZ ında sahaya girerek coşkulu bir şekilde sevinmesi gözlerden kaçmadı.

Çıktığı yolda daha nice başarılar elde etmesini temenni eder Antalya Ses Gazetesi olarak Kepez Belediye Spor umuzu kutlarız.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU