Sağlık turizmi tartışıldı

Sağlık turizmi tartışıldı

 

TEAMDER Ekim ayı yönetim kurulu toplantısı Double Tree By Hilton Oteli’nin toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yeni çalışma döneminin hazırlıklarının planlandığı toplantıda, bu yıl sağlık turizmi ve otel turizminin şehir için nasıl faydalı hale getirilebileceği konusu tartışıldı.

 

Kent kültürü oluşturulması ve kentin sorunlarına bilimsel bir yaklaşımla katkı verilmesi amacıyla çalışmalarına devam eden Toplumsal ve Ekonomik Araştırmalar Merkezi Derneği (TEAMDER), Ekim ayı olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Prof Dr. İlhan Gölbaşı başkanlığında yapılan toplantıya, TEAMDER Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Canik, Mustafa Satıcı, Ramazan Özen, Nazif Eken, Melike Tamer Köse, Dr. Ali Yılmaz, Oksana Akbaba’nın yanı sıra Sağlık Turizmi Derneği Temsilcisi Tatiana Yılmaz’da katıldı. Ekim ayı yönetim kurulu toplantısının konuğu ise Albay Gürsel Tokmakoğlu oldu.

 

Gündem sağlık turizmi oldu

 

Sağlık turizmi ve otel turizminin şehir hayatına katkısını konuşulduğu toplantıda,  otellerdeki turistlerin şehir merkezine nasıl çekileceği sorusunun üzerinden duruldu. Bu sürecin planlanmasının yapıldığı toplantı sonrası açıklama yapan TEAMDER Başkanı Prof Dr. İlhan Gölbaşı, hazırlık sürecinde bu yılki alt yapının kimlerden oluşacağı ve kimlerle bu konuyu gündeme getireceklerinin üyeler ile tartışıldığını söyledi. Toplantının gündemindeki bir diğer konusunun ise Antalya’da sağlık turizmini tekrar nasıl hayata geçirilmesi olduğunu belirten Prof. Dr. Gölbaşı, bu konu üzerinde oldukça zaman ayırdıklarının altını çizdi. Prof Dr. Gölbaşı, “Bugün bu burada önümüzdeki süreçte yeni üyelerimizin kimler olacağını ve kimlerin kabul edilip edilemeyeceğini arkadaşlarımızla tartıştık. Rutin olarak yapılacak toplantıların ne zaman yapılacağını kararlaştırdık. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalar için her hafta Çarşamba günleri oluşturacağımız 30 kişilik kemik ekip ile toplanmayı planlıyoruz. Bu yılın planlamasına daha yeni başlıyoruz. Şuanda ilk açılışımızı gerçekleştirdik. Bu buluşmaları sürekli hale getirmeyi hedefliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU