Sağlık için yürüdüler

Sağlık için yürüdüler

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe katıldı.

 

Kemer İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşe, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı  Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Ceren Avanos İnce, meclis üyemiz Ferhan Fidan, daire müdürleri, muhtarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Kemer Belediyesi önünden başlayan yürüyüş, Liman Caddesi, Atatürk Caddesi, Hükümet Caddesi ve Deniz Caddesi sahil yolundan tekrar belediye önünde tamamlandı.

 

Yürüyüş sırasında öğrenciler “sağlık için hareket et” diye slogan atarak sağlıklı yaşam için yürümenin önemine dikkat çekti.

 

Belediye Başkanı Topaloğlu, yürüyüş sırasında Kemer cadde esnafıyla da selamlaşmayı ihmal etmedi.

 

Yürüyüş sonrası açıklama yapan Başkan Topaloğlu, 4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç’ın da katılımıyla yaklaşık 1 saat sağlık için yürüdüklerini söyledi.

Topaloğlu, yürüyüş sırasında yürüyüşe katılan öğrencilerle sohbet etme imkanı da bulduğunu ifade ederek, “Sağlıklı yaşamamız için mutlaka spor yapmamız lazım. Artık bu senede bir defa değil de her gün yapmamız gerekiyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim.” Sözünden hareket ederek spor yapmaya devam edelim. Spor yapan insanlar her zaman sağlıklıdır. Herkesi spor yapmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU