RADYOFOR HALKIN OLDU

RADYOFOR HALKIN OLDU

 

Finike Belediyesi, Temmuz ayında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden devraldığı Radyofor Koyu’nda başlattığı çalışmaları tamamladı. Ziyaretçilerin denize girip, güneşlendiği ahşap platform onarıldı, gerekli bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılarak, koy, yaz sezonuna hazır hale getirildi. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Finikemiz emanetini geri aldı. Radyofor Koyu, hemşerilerimize hayırlı olsun. Tesisimiz bundan sonra ailelere ve kadın hemşerilerimize hizmet verecek” diye konuştu.

Başkan Geyikçi, “Radyofor Koyu; Pazartesi ve Perşembe günleri kadın misafirlerimize hizmet verecek. Diğer günlerde ise aile plajı olarak misafirlerimizi ağırlayacak. Misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için büfemiz gün boyu hizmet üretecek. Bu yıl büfe olarak hizmet verecek olan tesisimiz gelecek yıl tam teşekkülü fast-food olarak misafirlerimize hizmet verecek. Belediyemiz hemşerilerimizin yanı sıra tatil için ilçemizi tercih eden misafirlerimize kaliteli bir hizmet vermek adına çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Önümüzdeki süreçte başta otopark alanının aydınlatması olarak, gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.

Başkan Geyikçi, “Bu vesileyle Radyofor Koyu’nu Finike Belediyemize devredilmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek olmak üzere tüm Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine hemşerilerim adına teşekkür ederim” dedi. İlçe halkı ve misafirler, Radyofor Koyu ile Gökliman’a ulaşmada ve ilçeye geri dönmede Finike Belediyesi’nin ücretsiz servisinden yararlanabilirler.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU