Prof'dan Muhittin Böcek açıklaması

Prof'dan Muhittin Böcek açıklaması

Akdeniz Üniversitesi ve Medikal Park Haztanesi'nde yaptığı organ nakilleriyle adını dünyaya duyuran Prof Dr Alper Demirbaş, Muhittin Böcek'in son durumuyla ilgili açıklama yaptı. İşte o umut veren açıklama:

Antalya BB Başkanimiz Sn.Muhittin Böcek'in son durumu hakkinda ; 

Bilinci tamamen yerindedir,Akcigerlerindeki enfeksiyon devam etmekte olup kontrol altindadir.Trakeostomisi (Solunum borusundaki delik) ile solunum makinesine baglidir ve solunum makinesi ihtiyaci devam etmektedir.Uzun suredir Yogun Bakim'da olmasi ve gecirdigi diger infeksiyonlar nedeniyle oluşan kas gucsuzlugu nedeniyle solunum kaslarinin henuz yeterince guclenememesi dolayisiyla,Solunum makinesinden henuz ayrilamamistir. Kas guclendirilmesi amaciyla Fizik Tedavi uygulanmakta olup kol ve bacak hareketleri giderek duzelmektedir.

Bu güzel bayram gününde paylasmaktan mutluluk duyarim ki,su ana kadar tedavisine katki saglayan tum hekim ve hemsire arkadaslarimizin ozverili calismalariyla Sn.Böcek son derece olumlu bir iyilesme donemindedir.

İnancim odur ki bir sure sonra tamamen solunum makinesinden ayrilabilecek ve belli bir Fizik Tedavi doneminden sonra normal yasantisina dönebilecektir.

Kuskusuz Yogun Bakim'da yatan her hastada kisa surede olumsuz degisiklikler gorulebilmektedir.Boyle bir gelisme ile karsilasmayacagimizi umuyorum.

 

Bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayraminizi kutluyorum.

 

Saygilarimla,

Prof.Dr Alper Demirbas

 

Not:Sn.Böcek'in durumuyla ilgili gelismeler uyesi oldugu partinin en ust duzeyiyle surekli olarak paylasilmaktadir.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU