Polis Vakfı’na ait Ankara Sigorta Akdeniz Bölge Müdürlüğü açıldı

Polis Vakfı’na ait Ankara Sigorta Akdeniz Bölge Müdürlüğü açıldı

 

 

Yüzde yüz yerli sermaye ile Türk Polis Vakfı tarafından kurulan ve 1936’dan bu yana sigorta sektöründe öncülük eden Ankara Sigorta’nın Akdeniz Bölge Müdürlüğü törenle açıldı.

Son zamanlarda üst üste gerçekleştirdiği bölge açılışları ile adından sıkça bahsettiren Ankara Sigorta geçtiğimiz aylarda başarılı ve yoğun bir katılım ile Karadeniz Bölge Müdürlüğü, Doğu Anadolu Bölge Müdürlüğü ve İç Anadolu Bölge Müdürlüğü açılışını gerçekleştirerek hız kesmeden atılımlarına devam ediyor.

Son iki yılda üç yeni bölge müdürlüğü kurarak ve tüm Bölge Müdürlük ofislerini yenileyerek saha satış yapılandırmasının önemini vurgulayan Ankara Sigorta, Akdeniz Bölge Müdürlüğü’nün resmi açılışını da görkemli bir tören ile gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu açılışta keyifli anlar yaşandı.

85. Yılını #mutluluğunsigortası sloganı ile kutlayan Ankara Sigorta Akdeniz Bölge Müdürlüğünün açılışına Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin,  Başkan Yardımcısı Süleyman Özer, Ankara Sigorta Genel Müdürü Rifat Feza Mürteza ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Genel Müdür Mürteza şirketle ilgili genel bilgiler vererek, Türkiye genelinde örgütlenmeye kararlı olduklarını dile getirdi. ATSO Başkanı Davut Çetin de Tğürkiye’de ilk kez Sigortacılık Fuarını Antalya’da açacaklarını belirterek, ‘’Bu da gösteriyor ki sigorta sektörü ülkenin bu ekonomik konumunda en öncü sektörler arasına girmiştir. Bir Vakıf kuruluşu olan Ankara Sigorta’nın Akdeniz bölgesibne verdiği öneme binaen açılan Akdeniz Bölge Müdürlüğünün hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Gebizli Mahallesi Termosas Caddesinde açılan Akdeniz Bölge Müdürlüğü’nde Gökgan Genç direktör, Metehan Demirkıran da Bölge Müdürü olarak görev yapacak.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU