Nerede olursanız olun ‘Yalnız Değilsiniz’

Nerede olursanız olun ‘Yalnız Değilsiniz’

 

Finike Belediyesi, ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde tüm mahallelerinde evde sağlık hizmeti vermeye başladı. Kurban Bayramı öncesinde başlayan proje çerçevesinde Arif, Ernez ve Gökbük mahallelerine gidilerek, yaşlılar başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlık hizmeti verildi. Finike Belediyesi tarafından mahallelere götürülen kuaförler, yaşlıların ve ihtiyaç sahiplerinin saçlarını keserek, kişisel bakımlarını yaptı.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, haftada 2 gün, Salı ve Çarşamba günleri olmak üzere evde sağlık hizmetleri ekibinin mahallelere giderek, vatandaşlara hizmet verdiğini bildirerek, “Ekibimiz tüm mahallelerimizi ziyaret edecek ve evde sağlık hizmeti ile kişisel bakım hizmetini verecek. Ardından başa dönerek, durmaksızın tüm mahallelerimizde hizmetlerimizi aralıksız olarak vermeye devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde çocuklarımızı da unutmuyoruz. Onları da hediyelerle mutlu ediyoruz” dedi.

Belediyede görevli hemşirenin yaşlıların sağlık kontrollerini yaptığını, yaralanmış hastaların yaralarının sarıldığını ve pansuman yapıldığını açıklayan Başkan Geyikçi, “İlçemizin neresinde olursa olsun yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Sosyal sorumluluk gereği kent merkezinden tutun da en ücra köşedeki vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecek. Hemşerilerimiz hizmetlerimizden duyduğu mutluluğu ifade ediyorlar. Bu da bize yetiyor. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” diye konuştu.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU