Müthiş iddia

Antalyaspor’un Gençlerbirliği ile deplasmanda yaptığı son maçında taraftarların “İzmir Marşı” söylemesi ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklindeki sloganları sonrası kulüp yönetiminin, “Siyasi söylem” şeklindeki tepkisi sonrası Başakşehir ile Antalya’da oynanacak maçın biletlerinin satışının durdurulduğu iddia ediliyor.
Antalyaspor taraftarları İzmir Marşı ve Mustafa Kemal’in Askerleriyiz sloganlarına tepki gösteren kulüp yönetimini topa tutarken, bu defa da bu hafta Antalya’da oynanacak Başakşehir maçı öncesinde bilet satışlarının yasaklanmasına müthiş tepki gösteriyor. Yapılan araştırmaya göre bilet satışları iki saatlik bir süreyle küçük bir bölüm için yapılırken, büyük bölümün bilet satışının yasaklandığı bilgisi dolaşıyor.
İddialara göre satışı yasaklanan biletlerin bir grubuna verileceği söyleniyor. Ak Parti Gençlik Kolları’nın Antalya’daki kongresine katılacak gençlere bu hafta maça gideceksiniz şeklinde uyarı gönderildiği, satışı yasaklanan biletlerin toplu olarak Ak Partili gençlere verileceği bilgisi kulaktan kulağa yayılıyor. Yönetimden bazı isimler bu gelişmeleri doğrularken, Antalyaspor taraftarlarına uygulanabilecek kısıtlamaların kaldırılmasına çalıştıklarını dile getiriyor. Antalyaspor yönetiminin de son gelişmeler sonrası ikiye bölündüğü de gelen haberler arasında.