Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Alanya’da

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal Alanya’da

Alanya’da esnafla buluşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Muratpaşa’da hayata geçirdiğimiz kamusal anlayışı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında Türkiye’ye yaymak istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Uysal, partisinin il ve ilçe başkanlığı koordinasyonunda Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Alanya’daydı.

İlk olarak CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı’yı ziyaret eden Başkan Uysal, bölgenin insanı olarak Alanya’da bulunmaktan çok memnun olduğunu dile getirdi. İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından CHP Antalya Milletvekili adayı Şengül Yeşildal’la birlikte esnafı ziyaret etti, ilçe sakinleriyle sohbet etti.

Sokağın gündemini CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin dün gerçekleştirdiği İzmir mitingi oluştururken Başkan Uysal, Alanyalılarla hem değişen Muratpaşa’yı anlattı hem de bu değişimin Türkiye’ye yayılması için 24 Haziran’ın büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Başkan Uysal, şöyle konuştu:“ Muratpaşa’mızdaki prototip uygulamaları bütün Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Asfaltını, çöp konteynerini, bitkilerini kendisi üreten, ürettiğini alana uygulayan, sosyal hizmetlerde Türkiye’de öncü, yıl içinde 12 irili ufaklı festival yapan, insan ayrımı gözetmeksizin bütün birleştirici günleri toplum adına değerlendiren, milli bayramları Türkiye’de en kalabalık kutlayan bir kamusal anlayışı hayata geçirmiş durumdayız. Bunu Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında Türkiye’ye yaymak istiyoruz.”

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU