MHP’den Antalyaspor’a tam kadro destek

MHP’den Antalyaspor’a tam kadro destek

 

MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, İl Başkanlık Divanı Üyeleri ve 19 İlçe Başkanı ile Antalyaspor’u Kasımpaşa maçında yalnız bırakmadı. 90 dakika boyunca heyecanla maçı izleyen MHP heyeti, 3-1’lik  galibiyetin ardından maç sonunda taraftarlarla birlikte büyük sevinç yaşadı.

 

 

MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun il Başkanlık divanı üyeleri ve 19 ile Başkanı ile zorlu Kasımpaşa maçında Antalyaspor’u yalnız bırakmadılar. Tam kadro olarak stada gelen ve tribünlerdeki yerlerini alan MHP ekibi 90 dakika boyunca taraftarlarla birlikte takıma büyük destek verdiler. Maç öncesi gerek partinin,gerekse şahsi sosyal medya hesaplarından Antalyalılara çağrı yapan MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, bundan sonraki maçlarda da takımı yalnız bırakmayacaklarını belirterek tüm Antalyalıları da takıma destek olmaya davet etti. Alınan galibiyetten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Durgun “Yönetim kurulumuzu, teknik ekibimizi oyuncularımızı ve 90 dakika hiç susmadan takımımıza destek olan taraftarlarımızı kutluyorum. Bu galibiyet başlangıç olsun inşallah” dedi.  

 

 

Özellikle ilk yarıda aldığı sonuçlarla puan tablosunda sıkıntı yaşayan Antalyaspor’un her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu açıklayan Başkan Hilmi Durgun “Kasımpaşa maçında 3 puanı üç golle alarak adeta şansızlık zincirini kırdık. Rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle birkaç basamak yukarı tırmandık. İnanıyorum ki kaliteli bir kadrosu bulunan takımımız biz taraftarların desteği ile bundan sonraki maçlarda da beklediğimiz sonuçları alarak bizlerin yüzünü güldürecek ve puan tablosunda da layık olduğu yere gelecektir. Ben şimdiden bundan sonraki maçlar için taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum. Gelin hep birlikte omuz omuza destek olalım ve Kırmızı-Beyazlı ekibimizin galibiyetlerini hep birlikte kutlayalım” şeklinde konuştu.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU