Mehmet Hacıarifoğlu "Belge Sahte"

Mehmet Hacıarifoğlu

 

Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu, ortalıkta dolaşan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in e imzası olduğu öne sürülen belgenin sahte olduğunu söyledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in adına sosyal medyada açıklanan, Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğülu’nun görevlen alınarak yerine iki meclis üyesinin atandığı yönündeki yazının sahte olduğunu söyleyen Mehmet Hacıarifoğlu; ‘’Görevimin başındayım. Teftiş Kurulu’na yazının nereden çıktığını belirlemek üzere görev verdim. Ben başkanın iradesini korumak için buradayım.Emanet aldığım görevi sadece sahibine iade ederim’’ dedi.

Sosyal medya Hesabından ‘Kamuoyuna Duyuru’ başlığı ile bir açıklama yapan Mehmet Hacıarifoğlu, şunları yazdı:

 

Kamuoyuna Duyuru

Çeşitli sosyal medya platformlarında, sayın Başkanımız Muhittin Böcek’in şahsıma verdiği vekaleti sonlandırdığı noktasında bir sahte yazı paylaşımı yapılmaktadır. Bu yazı sahtedir ve belgeyi düzenleyenler hakkında gerekli soruşturmayı yapmak üzere teftiş kurulumuz görevlendirilmiştir. Antalya Büyükşehirdeki huzur ve sukünet ortamını sahte yazılarla bozmaya çalışanlar hakkında gerekli tüm idari işlemler tarafımdan hiç çekinilmeden derhal uygulamaya konulacaktır.

Önemle belirtmek isterim ki; sayın Başkanın iradesini ortadan kaldırmak için koltuktan kalkmıyor değilim tam tersine başkanın herkesçe bilinen malum olan iradesini korumak için bu koltuktayım. Zira başkan tarafıma vekalet vermiştir ve vekaleti sahibine iade etmek üzere dört gözle sayın başkanımızın göreve dönmesini bekliyorum. Kimi menfaat gruplarının düzmece evraklarla başkanın iradesini sakatlayarak belediyeyi ele geçirmesine müsade etmeyeceğim. Anılan evrakın şekil ve öz olarak doğru olup olmadığının anlaşılması için teftiş kuruluna soruşturma emri verdim. Müfettiş raporuna göre gereken işlemleri tesis edeceğim.

Sayın Başkanımız Emanetin asıl Sahibi Muhittin Böcek tarafıma verdiği emaneti geri aldığı güne kadar görevimi hakkıyla yapmak üzere görevimin başında olduğumu tüm Antalya Kamuoyununa duyururum.

 

İşte o belge

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU