Kreş öğrencilerden engelli yerine park eden araca ilginç bir ceza

Kreş öğrencilerden engelli yerine park eden araca ilginç bir ceza

 

Konyaaltı Belediyesi kreş öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli yerine park eden aracı not kağıtları ile kaplayarak ilginç bir tepki gösterdi.

 

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevinde öğrenciler özel günlerde gerçekleştikleri etkinliklerle küçük yaşta bilinçlendiriliyor. Kreş öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde ellerinde pankartlar ile yürüyerek, anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Öğrenciler, ‘Engelleri Kaldırın’, ‘Engellilere yol değil, sevgi açın’, ‘En büyük engel sevgisizliktir’ gibi mesajları içerin pankartlar ile belediye çevresinde slogan atarak, yürüdü. Minik öğrencilere, Konyaaltı Belediyesi Başkanı Yardımcısı Tuğba Erke Bostan ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Batı’da destek verdi.

Araç not kağıtları ile donatıldı

Kreş öğrencileri yürüyüş sırasında Konyaaltı Belediyesi önünde engelli yerine park eden bir araca da farklı bir tepki gösterdi. Minik öğrenciler engelli yerine park eden aracı, not kağıtları ile kaplayarak, ilginç bir protestoya imza attı. Öğrenciler bu tepkilerine belediye gelen ve yoldan geçen vatandaşlarda alkışlarla destek verdi. Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, minik öğrencileri bu protestolarından dolayı kutladı. Başkan Yardımcısı Bostan, belediye olarak amaçlarının engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu, hayata geçirdikleri tüm çalışmalarda bu ilke doğrultusunda hareket ettiklerin söyledi.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU