HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu büyüyor

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu büyüyor

 

 

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde geçen yıl ilk kez kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, kadrosunu güçlendirerek yoluna devam ediyor.

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in kültür-sanat projeleri kapsamında geçen yıl belediye bünyesinde kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, ikinci yılına kadrosunu güçlendirerek giriyor. Bu kapsamda Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen seçmelerde adaylar hünerlerini sergiledi. Mehmet Bağcı’nın antrenörlüğü ve seçkin jüri üyelerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçmelerde, adayların müzik ve ritim bilgileri ölçüldü. Seçmelerde başarılı olan adaylar, halk oyunları topluluğunun kadrosuna girmeye hak kazanacak.

7 BÖLGEDEN OYUNLAR

Halk Oyunları Antrenörü Mehmet Bağcı, topluluğun kurulmasında Başkan Semih Esen’den büyük destek gördüklerini söyledi. Bağcı, “Geçtiğimiz yıl pandemi koşullarında öğrencilerimiz, üç yörenin halk oyunlarını öğrendi. İkinci yılımızda kadromuzu güçlendirmek amacıyla yeni bir seçme gerçekleştiriyoruz. Ekibimize katılan arkadaşlarımız başta Antalya yöresi olmak üzere 7 bölgenin oyunlarını öğrenecek. Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, belediyemizi resmi yarışma ve törenlerde en iyi şekilde temsil edecek” dedi.

 

 

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU