HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in 19 Mayıs Mesajı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in 19 Mayıs Mesajı

Sevgili gençler;

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları, işgal altındaki vatanımızı bağımsızlığına kavuşturmak 19 Mayıs 1919’da, arkalarına bakmadan kararlı bir şekilde yola çıktılar. İşte bu azim ve kararlılık, ülkemizi bağımsızlığına kavuşturdu. Ata’mızın yaktığı bu bağımsızlık ateşi, esaret altındaki diğer milletlere de ilham kaynağı olmuş ve örnek alınmıştır.

Bu kutlu günü, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan gençlerin bayramı olarak ilan eden Ulu Önderimiz, tüm ümidinin gençlerde olduğunu vurgulayarak, her daim ileriyi, aydınlığı ve çağdaşlığı işaret etmiştir. Bizlere düşen görev, Ata’mızın işaret ettiği yolda yürüyen nesillerin önünü açmak ve onları geleceğe hazırlamaktır. Sevgili gençler; bu topraklar kolay vatan kılınmadı. Bu topraklar büyük bedellerle bağımsızlığa ulaştı. Bunu hiçbir zaman unutmayınız. Toplumumuzu adalet, eğitim, bilim, teknoloji kısacası her alanda en üst noktaya taşımak için gayretinizden ödün vermeyin. Bizler de Ata’mız gibi sizlere inanıyor ve güveniyoruz.

Bu düşünceler ışığında, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, ülkemizin aydınlık geleceği olan siz gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin