HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Kepez’in pazarları denetlendi

Kepez’in pazarları denetlendi

 

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanlığı’nın “Pazar Yerleri Genelgesi” kapsamında Kepez’in Kanal Mahallesi’ndeki kapalı salı pazarını denetledi.

Kepez Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın “Pazar Yerleri Genelgesi” kapsamında saat 10.00 ile 17.00 arasında açık olan ilçedeki 13 kapalı, 18 açık, 5 ilave olmak üzere toplam 36 adet pazar alanında sıkı denetimler gerçekleştirdi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı da, Kepez’in Kanal Mahallesi’nde bulunan kapalı salı pazarı denetimine katıldı. Vali Yazıcıya, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz eşlik etti. Beraberindeki heyetle pazar alanını gezen Vali Yazıcı, “Pazarın her noktasını dolaştım. Genel olarak sakin bir Pazar. Gördüğümüz tablo güzel. Gördüğümüz kadarıyla tedbirlere ve kurallara uyulması bizi sevindirdi” dedi.

Başkan Tütüncü’den teşekkür

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm önlemlerin alındığını söyledi. Tütüncü, “Yoğunluk yaşanmaması için  ilçemizde 13 kapalı, 18 açık ve 5 ilave olmak üzere toplam 36 adet pazar açıldı. Hem pazarcı esnafımızın, hem de alışverişe gelen vatandaşlarımızın kurallara özen gösterdiklerini görmek bizleri çok daha mutlu etti. Pazarcı esnafımıza ve Kepezli hemşehrilerimize gösterdikleri hassasiyetten dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.

Pazar alanlarında gerekli önlemler alındı

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından 36 adet pazar alanına giriş ve çıkışlar kontrollü bir şekilde sağlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında pazar alanlarında maske, mesafe ve hijyen kuralları uygulanırken, yoğunluk azalıncaya kadar da pazar alanlarına müşteri alınmadı. Pazar yerlerinde sadece yaş sebze ve meyve ile fide satışına izin verildi.  Yoğunluğun önüne geçmek için alanlar genişletildi, tezgahlar arasında en az 3 metre olacak şekilde mesafe bırakıldı.

Bu haberle ilgili görüntülere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://ftp.kepez-bld.gov.tr/

 

 

 

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin