HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Kepez sosyal tesislerinin kapılarını sağlık çalışanlarına açtı

Kepez sosyal tesislerinin kapılarını sağlık çalışanlarına açtı

 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, büyük bir fedakarlıkla çalışan ve evlerine virüs taşıma endişesi içinde olan sağlık çalışanlarına belediyenin tüm sosyal tesislerinin kapılarını açtı.

Dünyayı etkisine alarak Türkiye’ye ulaşan koronavirüs salgınına karşı en çok mücadeleyi veren meslek kuruluşları arasında yer alan sağlık görevlilerine Kepez Belediyesi’nden müjdeli bir haber geldi. 11 yıllık hizmet süresinde ilçesine bir çok sosyal tesis kazandıran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, büyük bir fedakarlıkla çalışan ve evlerine virüs taşıma endişesi içinde olan sağlık çalışanlarına belediyenin tüm sosyal tesislerinin kapılarını araladı. Kepez Belediyesi’nin 5 yıldızlı otel konforunda, geçtiğimiz yıl açılışını gerçekleştirdiği Hasta Yakınları Konukevi’nin kapıları da sağlık çalışanlarına açıldı. Bugüne kadar tedavi için Antalya’ya gelen hasta yakınlarını ağırlayan konukevi, salgınla mücadele boyunca sağlık çalışanlarının hizmetinde olacak. Kepez Belediyesi’nin önleyici tedbirleri kapsamında dezenfekte edilen sosyal tesisler, sağlık çalışanlarının gönül rahatlığıyla kalabilmesi için yeniden dezenfekte edildi.   

Tütüncü; “Sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz”

Sağlık çalışanları için yapılacak her türlü fedakarlığın onların gayretleri karşısında yetersiz kalacağını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yeri geldiğinde kendi hayatlarını bile tehlikeye atarak hepimize şifa dağıtan fedakar sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz. Onların fedakarlıklarına bir sağlık çalışanı eşi olarak yakinen şahidim. Ve bu zor günlerde bizde sağlık çalışanlarımızın yanında olmak istedik. Belediyemizin bütün sosyal tesislerini onların barınmalarına tahsis ettik. Sorun küresel, ama mücadele ulusal. Hepimiz elimizdeki imkanlarımızla devletimizin ve milletimizin hemşehrilerimizin yanında olmalıyız. Bu zor günleri böyle aşacağız. Birlik içerisinde, beraberlik içerisinde ama mutlaka yardımlaşma ve dayanışma duyguları içerisinde… Herkese sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin