Kadınlar Kulübü, Aybars bebek için harekete geçti

Kadınlar Kulübü, Aybars bebek için harekete geçti

Finike Belediyesi Kadınlar Kulübü, SMA hastası Aybars bebeğin tedavisinde gerekli paranın toplanmasına katkı sağlayabilmek için harekete geçti. Bu çerçevede Minik Aybars’ın tedavi ücretlerine destek olmak isteyenler, ailenin banka hesabına para yatırıp, banka dekontu ile Kadınlar Kulübü’nden alışveriş yapabilecek.

Finike Belediyesi, komşu ilçesi Kumluca’da esnaflık yapan Sinan Karataş’ın SMA hastası 2,5 aylık Aybars bebeğin tedavisine katkı sağlayabilmek için harekete geçti. Aybars bebeğin ABD’de gen tedavisi olması gerekiyor ve bunun için 2,4 milyon dolara ihtiyaç duyuluyor. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kadınlar Kulübü aracılığıyla Aybars bebeğe destek olunabileceğini ifade ederek, Finikelileri tedavi sürecine katkı sağlamaya davet etti.

Başkan Geyikçi, “Bilindiği gibi kısa süre önce Kadınlar Kulübü’nü hizmete açtık. Kadın hemşerilerimizin meslek edinmesi, el işi ürünlerini satarak, ev ekonomilerine katkı sağlayacak olan Kadınlar Kulübü, bu kez hayırsever hemşehrilerimizin de desteği ile ulvi bir iş için önemli bir görev üstlenecek. Hayırsever, yardımsever, gönlü zengin hemşehrilerimiz Aybars bebeğe destek olmak isterse babası Sinan Karataş’ın hesabına bağışta bulunabilirler” dedi.

Aybars bebeğin babasının banka hesabına bağışlanan parayla Kadınlar Kulübü’nden ücretsiz alışveriş yapılabileceğini açıklayan Başkan Geyikçi, “Kadınlar Kulübü’ne gelen yardımsever hemşehrimiz görevli arkadaşlarımıza banka dekontunu göstererek, dilediği ürünü alabilir. Bizim burada maddi bir beklentimiz yok. Dileğimiz Aybars bebeğimiz için gerekli paranın bir an önce toplanması ve Aybars bebeğin sağlığına kavuşması. İnşallah bu dileğimiz gerçek olur” diye konuştu.

Finike Belediye Başkanı olarak da Aybars bebeğin tedavisine yardımcı olabilmek için mücadele edeceğini bildiren Başkan Geyikçi, “Aybars bebeğin tedavisine katkı sağlamak için yardımda bulunan, bulunacak olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. Vatandaşlar, Eski Belediye İşhanı karşısındaki halk pazarında hizmet veren Kadınlar Kulübü’ne haftasonu hariç 08.30-17.30 saatleri arasında gidip, Aybars bebek için ayrılan stanttan dilediği ürünü alıp destek olabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU