Kadının Sesi Derneği Engelleri Aşıyor

Kadının Sesi Derneği Engelleri Aşıyor

 

 

Kadının Sesi Derneği Özel bireyler için yaptığı bağışlarla örnek oluyor. Dernek Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş ve Manavgat temsilcisi Ayla Çalış Güleryüz 3 Aralık Dünya engelliler gününde Manavgat Ulukapıdaki Yiğit Mert’i ziyaret ederek hayırseverlerin bağışlamış olduğu çok fonksiyonlu engelli arabasını hediye etti.

Dernek Başkanı Öztürk: “Hepimizin temel ihtiyaçları var. Bu temel ihtiyaçları gidermek zorundayız. Özel kardeşlerimizin bu ihtiyaçları giderirken yaşadığı bir çok zorluklar var. Bu zorluklar hepimizin gündeminde olmalıdır. Bu zorlukları aşmayı, onların hayatlarını kolaylaştırmayı ve daha yaşanılabilir hale getirmeyi gözetmek resmi kurumlarımızın görevi olduğu kadar, bütün insanlarımızın göz önünde bulundurması gereken bir konudur. Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve yılın her günü onları anlamak için birlikte çalışmalıyız.

Bizler Kadının Sesi olarak Özel bireylerimiz için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Ailemiz maddi sıkıntılardan dolayı Yiğit Mert’e bu arabayı alamamış ve bize başvurmuşlardı. Bizlere destek veren hayırseverlere çok teşekkür ederiz.Sadece yılın bir günü değil her gün engelli bireylerimizin yanında olalım, hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.” diyerek konunun hassasiyetini belrtti.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU