“Güçlü Türkiye hedefine birlikte ulaşacağız”

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kemal Çelik, 16 yıldır toplumun her kesimi için hizmet ve proje üreten AK Parti’nin esnaf ve sanatkârın da her zaman yanında yer aldığını söyledi. Çelik, “Güçlü esnaf, güçlü ekonomi, diyerek çıktığımız bu yolda 24 Haziran son virajdır. Bu virajı da milletimizin desteği ile geçerek güçlü Türkiye hedefimize hep birlikte ulaşacağımıza inancım tamdır. Vakit Türkiye Vakti” dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kemal Çelik, Akdeniz Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile Akdeniz Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Öztürk’ün de yer aldığı ziyarette konuşan Çelik, “AK Parti esnaf ve sanatkara her zaman önem veren ve onların yanında yer alan bir parti olmuştur. Bunun en önemli göstergesi esnafın beklenti ve taleplerini en üst düzeyde görüşmek amacıyla Esnaf ve Sanatkârlar Şûrası’nın toplanmasıdır. Bu şûradan çıkan kararlar hızla eyleme dönüştürülmüş esnaf ve sanatkârımıza birçok alanda yeni destek mekanizmaları geliştirilmiştir” dedi.
Esnafa pazarlama ve markalaşma desteği
Yeni çırakların yetişmiyor olmasının da esnafın en çok yakındığı konulardan biri olduğuna dikkat çeken Çelik, “AK Parti çıraklık eğitimini zorunlu eğitim kapsamına aldı ve çıraklık eğitimi öğrencilerine finansal destek sağladı. Geleneksel, kültürel ve sanatsal değeri olan ve kaybolmaya yüz tutan meslekler için de vergi muafiyeti sağlanarak el sanatlarımıza sahip çıkıldı. AK Parti şimdi esnaf ve sanatkârların rekabet güçlerinin artırılabilmesi, değişen ekonomik ve sosyal şartlara uyum sağlayabilmesi için gerekli altyapının oluşmasına katkı sunmak amacıyla pazarlama ve markalaşma projesini hayata geçirmenin hazırlığını yapıyor” şeklinde konuştu.
“Türkiye’nin şahlanışına destek verin”
Türk ekonomisinin en önemli yapı taşının esnaf ve sanatkârlar olduğunu söyleyen Çelik şöyle konuştu; “24 Haziran’da daha güçlü bir ekonomi ve daha güçlü bir Türkiye’yi sizlerin desteğiyle inşa edeceğiz. Birlik, bereket ve bolluk için tek ihtiyacımız olan güçlü bir meclis, güçlü bir hükümet. Bunu sağlamak için 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na destek verirseniz ülkemizin şahlanışına sizler de oylarınızla katkı koymuş olacaksınız. Vakit Antalya Vakti. Vakit Türkiye Vakti.”