ENVAR OKULLARININ “E-TWİNNİNG” PROJE ORTAĞI CAN AZERBAYCAN OLDU

ENVAR OKULLARININ “E-TWİNNİNG” PROJE ORTAĞI CAN AZERBAYCAN OLDU

 

eTwinning projesi kapsamında “İki Devlet Bir Millet” ismiyle Azerbaycan ile Envar Okulları’nın proje ortaklığı kabul edildi.

Tarihin ilk sayfalarından bugüne kadar aynı duyguları, aynı hedefleri yüreğinde hissetmiş ve sonsuza dek birbirine sıkı sıkıya kenetlenmiş kader birliği yapmış iki ülkenin evlatlarının birbirini daha yakından tanımasını sağlamayı hedefleyen proje tüm paydaş okullar tarafından kabul edildi.

Envar Okulları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Yüksel Arslan proje ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Farklı coğrafi bölgelerde, farklı yapıda fakat içinde yaşayan milletlerin bir o kadar aynı olduğu sadece dil de değil gönülde de ‘İki Devlet Bir Millet’ olma duygusunun içselleştirilmesine bu projeyle katkı sağlama düşüncesindeyiz.”

Envar Okulları etwinning Proje Koordinatörü Mehmet Akdağ ise, “Azerbaycan-Türkiye” arasındaki asırlardır süren gönül bağının çelik bir ipliği olma hedefiyle projeyi devam ettireceklerini belirtti. Akdağ, yaşanılan bu süreçte böyle değerli bir projeyi hayata geçiren ve katkı sağlayan tüm emek sahiplerine teşekkür etti.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU