Döşemealtı’nda Başkan Genç sevgisi

Döşemealtı’nda Başkan Genç sevgisi

 

Döşemealtı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Adayı Turgay Genç gittiği her yerde büyük bir sevgi ile karşılanıyor. Başkan Genç, bir yandan vatandaşların düğün, nişan ve asker uğurlamalarına katılırken diğer yandan da hem belediyeye gelen misafirlerini ağırlıyor hem de ev ev, mahalle, mahalle gezerek esnafın, vatandaşın sorunların dinliyor.

Son 5 yılda 100 projeye imza atan ve çeşitli platformlarda 7 ödül alarak dikkatleri üzerine çeken Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, bir taraftan belediyede ki görevini yerine getirirken diğer taraftan da vatandaşların davetlerine katılıyor.

Başkan Turgay Genç, davetlerin dışında da hemen her gün farklı mahallelerde, mahalle halkıyla toplantılar yapıyor, evlere giderek yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret edip taleplerini not alıyor. Merkez mahallelerle birlikte Dağbeli, Bademağacı, Ahırtaş, Ekşili, Karavililer dahil en uzak mahallelere de giden başkan Turgay Genç, “Ayırım yapmadan her davete katılmaya çalışıyorum, mahalle toplantıları yapıyor, esnaf ve vatandaşlarımla kucaklaşıyoruz” diye konuştu.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU