HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Döşemealtı takımı Lara Spor’u farklı yendi

Döşemealtı takımı  Lara Spor’u farklı yendi

 

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda ligin güçlü takımı Payallar Konaklı Spor takımını 3-2 maglup eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol A takımı dün Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda oynadığı maçta Lara Spor takımını 4-0 yendi. Oyuncusu Ömer Tepeli’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan kırmızı-siyah-beyazlı takımın gollerini Cenk Usta 2, Süleyman Karagülmez ve Furkan Adsız kaydetti.

Süper Amatör ligin 13’ncü haftasında rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı hafta sonu ise Antalya 2003 futbol takımı ile karşılaşacak. 1 haftada üçüncü maçına çıkacak olan Döşemealtı takımı ilk ikisini kazandığı maçın ardından hafta sonu oynayacağı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışını sürdürmeyi planlıyor.

Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu, “Takımdan desteğini biran olsun bile çekmeyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bu hafta iki önemli maçımızı kazanarak 6 puan aldı. 14’ncü hafta karşılaşmasında da mutlak galibiyet için sahada olacağız. Sakat oyuncumuz bulunmuyor ancak oyuncumuz Ömer Tepeli kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek” diye konuştu.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin