Döşemealtı Belediyesi YALNIZ BIRAKMADI

Döşemealtı Belediyesi YALNIZ BIRAKMADI

 

Döşemealtı  Belediyesi Sosyal Belediyecilik faaliyetleri kapsamında ilçe genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda kolisi dağıtımını sürdürüyor.

Yardımlaşma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayı nedeniyle ilçeyi karış karış gezerek ihtiyaç sahiplerini tespit eden Döşemealtı  Belediyesi Nar Masa ekipleri gönüllere dokunuyor. Belediye ekipleri 1 hafta da 2 bin 500 aileye gıda kolisi dağıttı. Ekonomik olarak zor günlerin yaşandığı bu süreçte 20 kişiden oluşan Nar Masa, 10 ayrı ekiple ihtiyaç sahiplerine gıda kolilerini teslim ediyor.

Döşemealtı Belediyesi'nin kuruluşu olan Emekçi Bakkal bünyesinde özenle hazırlanan gıda kolileri,  tespit edilen ihtiyaç sahiplerine teslim edilirken, hayırsever vatandaşlar da bağışlarıyla destek olmayı sürdürüyor. Gıda kolisinin yanı sıra, marketlerde geçerli olan hediye kartı bağışları da yine belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Özenle hazırlanan erzaklar yüzlerce ailenin sofrasında yerini alırken, Nar Masa ekipleri dağıtımların devam ettiğini açıkladı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Pandemi döneminde büyük tecrübe kazandıklarını belirterek,  “Nar masa ekiplerimiz pandemi döneminde yaptığımız çalışmalarda tecrübe kazandı. Mahalle muhtarlarımızla da irtibat halindeyiz. İhtiyaç sahiplerini tespit ederek başvurusu olmasa bile biz onlara ulaşıyoruz. Bu süreçte destek olan Hayır severlere de teşekkür ederim. Çalışma arkadaşlarımı mesai kavramı gözetmeden yardım kolilerini vatandaşlarımıza ulaştırdığı için canı gönülden kutluyorum” dedi.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU