Doğulu vatandaşlar ‘enişte’lerini ağırladı

Doğulu vatandaşlar ‘enişte’lerini ağırladı


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar ile bir araya geldi. Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezi yanında AK Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi Dilaver Tanık’ın organizasyonuyla düzenlenen toplantıya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahaddin Bayraktar katıldı. “Enişte” sloganları ile karşılanan Başkan Türel, coşkulu kalabalığa “enişteniz olmaktan gurur duyuyorum” sözleriyle karşılık verdi.

Ebru Türel teşekkür etti

“Doğu ve Güneydoğu Anadolu Antalya Buluşması”nda Antalya’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Türel eşi Ebru Türel’i de sahneye davet etti. Topluluğa gösterdikleri ilgi ve sevgi gösterileri için teşekkür eden Ebru Türel, “Ben gerçekten onunla gurur duyuyorum. Antalya’ya yaptıklarıyla gurur duyuyorum. Bana çok iyi bir eş olduğu için gurur duyuyorum ve çocuklarım için daha sonra her yerde gezdiğimizde bunları senin baban yaptı diyeceğim için çok gurur duyuyorum” dedi.

Yeni yatırımlarla 70 bin kişiye

Yeni dönem için açıkladığı 359 proje olduğunu belirten Başkan Türel, bu projelerin içinde 70 bin kişiye iş, aş ve ekmek imkânı olduğunu söyledi. “Yatırım yparsanız iş imkânı açılıyor” diyen Başkan Türel, raylı sistemi örnek vererek şunları söyledi: “Raylı sistemde şu anda 1500 kişi çalışıyor. Ben o yatırımı yapmasaydım o kardeşlerimiz belki şu anda çalışmıyorlardı. Ve şimdi ne diyoruz artık metro geliyor. Büyük Liman’dan böyle bir yay çizecek bir kolu Lara Kundu’ya bir kolu Kepez Varsak’a gelecek. Aşağıda çalışmalar devam ederken yukarıda da hayat en ufak bir şekilde duraksamaya uğramayacak. Böylelikle Antalyalıları da yormamış olacağız.”

Yatırımlar Antalya’yı zenginleştirecek

Bütün bu yatırım ve çalışmaları Antalya’nın zenginleşmesi için yaptıklarını ifade eden Başkan Türel, bir şehrin yatırım ile kalkınıp, zenginleştiğini dile getirdi. Başkan Türel bu nedenle yeni dönemde Antalya’ya limanlar, yat limanları, eğlence merkezleri, sinema stüdyoları ve metro yapacaklarını belirtti.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU