‘Boşuna uğraşmayın 15’inde kesin adayım’

‘Boşuna uğraşmayın  15’inde kesin adayım’

 

Hiçbir siyasi partide yaşanmayan bir olay CHP Antalya’da yaşanıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaklaşık 3 aydır, “Ben Büyükşehir Adayıyım” diyerek genel merkezi bile yok sayar tavır sergilemekten eleştiriliyor.

Böcek, son olarak Ankara’ya gitmiş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çekip paylaşmıştı. Sorana da, “15 Ekim’de adaylığım açıklanıyor” diyerek adaylığının kesin olduğu imajını yaratıyor. Kendisine muhalif olanlar ile Büyükşehir’i düşünenler ise “Böyle bir şey olamaz. Bizim partimizi ve tüzüğümüzü hiçe sayıyor. Genel Merkez aday belirleme şartlarını ortaya koymuştur. Daha süreç başlamadan 15’inde adaylığım açıklanıyor diyor. Peki ya açıklanmaz ise ne olacak?” eleştirisini yapıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu İlçesi’nde katıldığı yağlı pehlivan güreşlerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Muhittin Böcek, “25 yıllık siyasi hayatımda spor ile siyaseti hep ayırdım. 25 yıldır er meydanlarında olan biriyim. 49 tane güreşçim var. Bunları doğuran annelerin ellerinden öpüyorum. 15’inde nasip olursa genel başkanımız adaylığımı açıklayacağını söyledi. 25 yıllık siyasi hayatımı büyükşehirde devam ettirmek istiyorum” dedi.
Yani Muhittin Böcek, diğer büyükşehir aday adaylığı düşünenlere şu mesajı veriyor: “Ben bir yolunu buldum, bir şekilde genel merkezi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ikna ettim, 15’inde adaylığım açıklanacak. Siz boşuna uğraşıp da zaman kaybetmeyin…”

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU
# Takım O G B M P