Böcek’ten interneti kesme kararı!

Böcek’ten interneti kesme kararı!

 

Gazeteci İdris Özyol, sosyal medyada Menderes Türel döneminde Antalya’da olmadıkları halde büyükşehir belediyesinden aylık alan internet gazetelerini yazmış, Antalya’da yayın yapan internet gazetelerinin bazılarına da para ödendiğini, bunun sus payı nitelinde küçük miktarlar olduğunu yazmıştı.

Bu paylaşımı alan Körfez Gazetesi Yazarı Mustafa Koç, “Türel’in internet medyasına Böcek’ten tam destek” başlığıyla Böcek’in bu paraları kesmemesini eleştirdi.

Bu konuyu sür manşetine taşıyan gazetenin daha önce Mustafa Akaydın döneminde yıllarca Altın Portakal Vakfı’nda görev yaptıktan sonra köşe yazarlığına başlayan Mustafa Koç, Türel’in döneminde Ak Parti’ye yakın olan isimlere büyük paralar ödendiğini yorumladı. Koç’un, Böcek’in bu paraları neden kesmediği anlamına gelecek eleştiri yapması dikkat çekti.

 

Acaba 50 gazete alımını da kesecek mi?

 

Gazeteci İdris Özyol’un listeyi paylaşması, Antalya dışındaki bazı sitelere büyük para ödenmesini yazması, bu paylaşıma dayanarak Körfez Gazetesi’nin manşet yapması ve Mustafa Koç’un köşe yazması sonrasında Böcek karar aldı: İnternet Gazetelerini kesin…

İnternet Gazetelerine ödenen paranın Ağustos Ayı başı itibariyle kesileceği haberi belediyede görevli İbrahim isimli kişi tarafından telefonla bildirildi.

İdris Özyol ve Mustafa Koç’un eleştirilerine dayanamayan Muhittin Böcek’in, yerel gazetelerin günlük 50 gazete alım kararında bir değişikliğe gidip gitmeyeceği ise bilinmiyor.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU