Bayramda Kemer'e sanatçı yağacak

Bayramda Kemer'e sanatçı yağacak

 


ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Kurban Bayramı ve haftasında birçok yerli ve yabancı sanatçı sahne alacak.


Kurban Bayramı'nın turizm sezonun yüksek sezon olarak tabir edilen ağustos ayına denk gelmesi dolayısıyla birçok otelde doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması bekleniyor. Oteller ve gece kulüpleri konser programlarını müşteri potansiyeline göre düzenledi.


İlçede 11 Ağustos'ta Club İnferno'da Hande Yener, Club Aura'da ise Rus şarkıcı Tima Belorusskih sahneye çıkacak. Bayramın ikinci gününde Rixos Sungate Otel'de Vremyai Steklo, Club Aura'da Serdar Ortaç, Club İnferno'da Gayazov Brothers, Nirvana Lagoon Luxury'de ise Özgün konser verecek. Bayramın üçüncü gününde Rixos Sungate Otel'de dünyaca ünlü Rumen sanatçı Inna, Mirage Park Resort'te ise Golden Trombone Orkestrası ve Nirvana Lagoon Luxury'de Burcu Güneş sahnede olacak. Bayramın son günü Club Aura'da Shura, Club İnferno'da Alex Svik konser verecek.


KONSERLER BAYRAM HAFTASINDA DEVAM EDECEK


Bayram tatilinin ardından da Kemer'de konserler devam edecek. 16 Ağustos'ta Club Aura'da İrem Derici sahnede olurken, Club İnferno'da ise sahnede Murat Salman yer alacak. 18 Ağustos'ta Club Aura'da Erdem Kınay ve Merve Özbey sahneye çıkarken, Club İnferno'da ise 5STA Family hayranlarıyla buluşacak. 19 Ağustos'ta ise Rixos Sungate Otel'de Svetlana Loboda konser verecek.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU