Bayar Öğrenim Gördüğü Finike’den Destek İstedi

Bayar Öğrenim Gördüğü Finike’den Destek İstedi

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Nusret Bayar Finike İlçe Teşkilatını ziyaret ederek önce Partisi sonra kendisi için destek istedi.

CHP Antalya Milletvekili aday adayı olan Nusret Bayar, bugün Finike  CHP İlçe Teşkilatı’nda partililerle buluştu. Bayar’ı CHP İlçe Başkanı Okan Tanır ve Kadın kolları Başkanı Hülya Tutal, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup partili karşıladı.

 Konuşmasının ilk bölümünde kendisini tanıtan Bayar, Kaş doğumlu olduğunu söyledi. Emekli öğretmen olan Bayar, Finike de 1972 yılında Ortaokulu okuduğunu belirterek; “Gittiğim yerlerde Finikeliyim diyebiliyorum. özellikle Demre’de uzun yıllar siyasetin içinde oldum. 21 Mayıs 2018 tarihine kadar aday adayıyız. İnşallah bu dönem kazanacak bir yerde olacağımıza inanıyorum. Kazandığımız takdirde çok şeyler yapacağız.  Bizler kısmet olursa vekil olacağız. çünkü asil olan sizsiniz, biz sizin vekiliniz olacağız. Siz yönetilen değil, yöneten olacaksınız. Biz vekil olduğumuz zaman gücümüzü sizden alacağız”dedi

CHP olarak  24 Haziran seçimlerinden sonra hemen yerel seçimler için çalışmaya başlayacaklarını söyleyen Bayar, “Biz Kumluca da,Finike de,Kaş’ta ve hatta Elmalı da CHP adayımız ile seçim alacak güçteyiz. Bizim politikamız olan emeklilere yılda  2 kez maaşı kadar ikramiye verilsin dediğimizde diyorlardı, kaynağı nereden bulacaksınız diyorlardı. Şimdi bizim yıllar önce bahsettiğiimz politikayı uyguluyorlar.” Diye konuştu.

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Nusret Bayar’a CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU