Başkanımız Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Başkanımız Yılmaz’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

 

 

Fraport TAV Antalyaspor Başkanımız Mustafa Yılmaz, yoğun mesaisi sırasında kendisine yapılan tebrik ve başarı dileklerini iletmek isteyen konuklarını da kabul ediyor. Günün ilk ziyaretini 25’inci dönem Antalya Milletvekili Devrim Kök gerçekleştirdi. Antalyaspor’umuzun bugünü ve geleceği üzerine yapılan sohbet sırasında Başkan Yılmaz’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kök, takımımıza da Türkiye Kupası’nda başarılar diledi.

CHP HEYETİ ZİYARET ETTİ

Kök’ün ardından CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar ve yönetim kurulu üyeleri Başkanımız Yılmaz’ı ziyaret etti. Hayırlı olsun temennilerini bir pasta ile sunan CHP heyeti, Antalyaspor’umuza başarı dileklerini iletti ve Ziraat Türkiye Kupası’nın Antalya’ya getirileceğine olan inançlarını dile getirdi.

EĞİTİMCİLER BAŞARI DİLEDİ

Günün son konukları Başkanımız Mustafa Yılmaz’ın annesi ve babası adına yaptırdığı Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi’nin Müdürü Mehmet Ötgen ile sosyal alan işletmecisi Özgür Aydın oldu. Okulun son durumu ile ilgili bilgi veren Ötgen, Başkanımız Mustafa Yılmaz’a hayırlı olsun temennisini iletirken başarı dileklerini de sundu.     

 

 

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU