Başkan Kaçar'dan Fikret Öztürk'e ziyaret

Başkan Kaçar'dan Fikret Öztürk'e ziyaret

 


SERİK Belediyespor Kulübü Başkanı Ramazan Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri, Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


Serik Belediyespor Başkanı Ramazan Kaçar ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetin Fikret Öztürk'ü ziyaretinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede Başkan Kaçar, Fikret Öztürk'e üzerinde adının yazılı olduğu 07 numaralı forma hediye etti.


Serik Belediyespor Başkanı Ramazan Kaçar, "Sayın Fikret Öztürk ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu. Fikret Beye misafirperverliğinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim" dedi.


Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk de "Sayın Ramazan Kaçar ve yönetim kuruluna ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Yeni sezon hakkında güzel fikir alışverişlerimiz oldu. Yeni sezonda 3. Lig'de mücadele edecek olan Serik Belediyespor'a başarılar dilerim" diye konuştu.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU