HAKAN TÜTÜNCÜ SEÇİM İLAN
durali kolpak

Başkan Esen pazar denetiminde

Başkan Esen pazar denetiminde



Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı İlçe Kaymakamı Kamil Köten’in de katılımıyla, ilçe genelinde açılan semt pazarlarını denetledi.

 

Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında tam kapanma süreci devam ederken, İçişleri Bakanlığı, 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri semt pazarlarının kurulabileceğine dair bir genelge yayımladı. Bu doğrultuda Konyaaltı Belediyesi,  ilçe genelinde kurulacak olan 8 pazar yerinde gerekli tüm tedbirleri aldığını duyurdu. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı İlçe Kaymakamı Kamil Köten ve Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Bülent Cumhur Gözeteci ile alınan bu tedbirleri yerinde inceledi.

 

VATANDAŞ VE ESNAF MEMNUN

Başkan Semih Esen, 8 ayrı noktada kurulan ve saat 10.00 ile 17.00 arasında hizmet veren pazar yerlerinde gerekli tüm tedbirleri aldıklarını bildirdi. Semih Esen, “Öncelikle pazar tezgahlarını kalabalığın oluşmasına engel olacak şekilde güvenli mesafede tuttuk. Pazar yerlerine giriş ve çıkışları belirli noktalardan sağlıyoruz. Bu noktalarda vatandaşlarımız HES kodu sorgulamasından geçtikten sonra içeri alınıyor.  Ekiplerimiz esnaf ve vatandaşlarımızı maskelerini takılı tutmaları yönünde takip ediyor. Tüm bu aldığımız tedbirleri Sayın Kaymakamımız Kamil Köten ile birlikte bugün yerinde inceledik. Vatandaş ve esnafımızın bu tedbirlerden memnun olduklarını gördük. Genelge doğrultusunda 15 Mayıs Cumartesi günü de yine aynı tedbirler altında 8 ayrı noktada semt pazarlarımız kurulacak. Güvenli bir alışveriş ortamı için bu tedbirlerin titizlikle sürdürüleceğini belirtmek istiyorum” dedi.

 

KÖTEN: TEDBİRLER HERKES İÇİN

Konyaaltı İlçe Kaymakamlığı ve Konyaaltı Belediyesi’nin semt pazarlarında alınan tedbirlerin uygulanması yönünde birlikte hareket ettiğini ifade eden Kamil Köten, yaptıkları incelemeler de alınan tedbirlere harfiyen uyulduğunu gördüğünü söyledi. Kaymakam Köten, bu tedbirlerin takibini yapan zabıta ve polis memurları başta olmak üzere tedbirlere riayet eden vatandaş ve esnafa teşekkür etti.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU