Başkan Davut Çetin’den 10 Kasım Mesajı

Başkan Davut Çetin’den 10 Kasım Mesajı


 

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81’inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin güçlü ve modern Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Atatürk’ü minnet, saygı ve şükranla andıklarını kaydetti.

Bütün dünyanın hayranlık duyduğu ve özlemle anılan Atatürk’ün ülkemizin varoluş mücadelesinin mimarı olduğunu belirten Başkan Davut Çetin mesajında şu ifadeleri kullandı: “Atatürk, bir ulusu ortak bir ülkü etrafında bir araya getirerek Türkiye Cumhuriyetini kurmakla kalmamış, emsalsiz dehası ile eğitimden sanata hukuktan ekonomiye her alanda büyük inkılâplar gerçekleştirmiştir. Bu inkılaplar genç Türkiye Cumhuriyeti’nin çağdaş medeniyet yolundaki kökleridir.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ulu Önder’in “Medeniyet yolunda muvaffakiyet yenileşmeye bağlıdır” sözünden yola çıkarak ortaya koyduğumuz Antalya’nın vizyonunu belirleyen, Türkiye’ye örnek olan projelerimizin gururunu yaşıyoruz.

Bizler Atatürk’ün çağdaş uygarlık yolunda koyduğu hedeflere çok çalışarak, onun bıraktığı emanetlere sahip çıkarak Ülkemizi aydınlık geleceğe taşıma sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

Bu duygularla; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde bir kez daha minnet, saygı ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun.”

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU