ANTGİAD Tiyatro ile buluşturuyor

ANTGİAD Tiyatro ile buluşturuyor

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ve Kepez Belediyesi işbirliği ile “Teftiş-i Temaşa” tiyatro oyunu izleyici ile buluştu. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelenen oyuna Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, dernek üyeleri ve tiyatroseverler katıldı.

ANTGİAD kenti sanat ile buluşturuyor

Ayşe Sinem Korola ve Çağdaş Çobanoğlu tarafından yazılan ve yönetilen oyunu izleyiciyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, zor günlerden geçen üyelerinin ve vatandaşların bir nebze moral bulması için böyle bir çalışmaya imza attıklarını dile getirdi. Antalya’nın bir sivil toplum kuruluşu olarak ekonominin sanat olmadan ilerleyemeyeceğini düşündüklerini ifade eden Sert, “Bir kentte sanat ilerlemeden ne kültürel gelişim ne de ekonomik gelişim sağlanabilir. Bunun için şimdi bu oyunu diğer ilçelerimize de taşıyarak ne kadar çok vatandaşımızı buluşturabilirsek o kadar iyi olacaktır” şeklinde konuştu.

Osman Sert’ten Başkan Tütüncü’ye teşekkür

Projeyi Kepez Belediyesi ile işbirliğinde yürüttüklerini ifade eden Başkan Osman Sert, “Teftiş-i Temaşa oyunu, ANTGİAD olarak desteklediğimiz Antre Sahne’nin bir oyunu. Kepez Belediyemiz ile bu oyuna verdiğimiz desteğimizi konuştuğumuzda bizlere Erdem Beyazıt Kültür Merkezi Salonu’nda oyunu sahnelemek için destek verdiler. Bu konuda Hakan Tütüncü başkanımıza samimiyeti ve desteği için çok teşekkür ediyoruz. Umuyorum bu çalışmayı farklı yerlerde devam ettirebiliriz.” dedi.

Şehrimizin güzide sanat topluluklarını misafir etmemize destek olan Antalya Genç İş İnsanları (ANTGİAD) ile bir projede daha işbirliğinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, Başkan Osman Sert’e ve nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür etti.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU