Alkan Destekçileri Suç Duyurusunda Bulundu

Alkan Destekçileri Suç Duyurusunda Bulundu

 

Antalya Şoförler Ve Otomobilciler Odası’nın 6 Ekim’de yapılacak seçimlerinde Başkan adayı Mehmet Ali ALKAN’a yönelik karalama kampanyası başlatıldığı iddia edildi.

İddia edilen bu karalama kampanyasına Mehmet Ali Alkan ve destekçileri tarafından aşağıdaki açıklamalar yapılarak savcılığa suç duyurusunda bulundular.

“Değerli Esnaf Arkadaşlarımız,

Odamız tarihinde hiçbir seçim bu şekilde karalama kampanyalarına muhatap olmamıştır.

Gözlerini hırs bürümüş, odamız üzerinde hesapları olan, şoför esnafımızın ekmeğine ve emeğine göz diken bazı şahsiyetler, yargılaması henüz başlamamış bir dava ile ilgili olarak;

Yargılama yapılıp bitmiş hatta hüküm verilmiş gibi söylemlerine pervasızca duygular da yükleyerek esnafımızı etkilemeye çalışmaktadırlar.

Hatta daha da ileri gidilerek, Başkan Adayımız Mehmet Ali Alkan’ın 8 yıl müebbet hapis cezası alacağı söylenmiştir. Hukuk bilgisinden yoksun olan bu şahıs kendisini Ağır Ceza Hakimi yerine de koymuştur.

Şahitleri ile birlikte bu alçakça söylenen sözlerin sahibi yine aynı Ağır Ceza Mahkemesine şikayet edilecektir. Kendisi hakim değildir, savcı değildir. Çıkar grupları ile birlikte hareket eden bu yüreğini, gözünü hırs bürümüş şahsı ve şahısları efendi olmaya seçim huzurunu bozmamaya davet ediyoruz.

Adalet elbette tecelli edecektir.
Tüm hesaplar bozulacaktır.
Hak yerini inşallah bulacaktır.”

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU