Aleyna Tilki izdihamı
Kepez İlçesi’nde Aleyna Tilki heyecanı yaşandı. ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi’nde saat 16.00’da düzenlenen konsere binlerce vatandaş saatler öncesinden akın etti. Çoğunluğu gençler ve çocukların oluşturduğu konserin düzenlendiği alanda, alışveriş merkezinin tüm katları tıklım tıklım doldu. Alana sığmayan bazı vatandaşların yürüyen merdivenden de konseri takip ettiği gözlendi.
Aleyna Tilki’yi görmek isteyen minikler, ebeveynlerinin sırtına çıkarak ünlü sanatçıyı görmeye çalıştı. Yürüyen merdivenlerin bile izleyenler tarafından doldurulunca merdivenler sabit hale getirildi. Yaklaşık 1 saat süren konserde, Aleyna’yı göremeyen miniklerin gözyaşları da konsere damgasını vurdu.
Aleyna Tilki, zaman zaman kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla da sohbet etti. Tilki, şarkıları ve dansı ile kendisine hayran bıraktı.
