8. Uluslar arası Antalya Bisiklet Festivali başladı

8. Uluslar arası Antalya Bisiklet Festivali başladı

 

 

Belediye Başkan Vekilimiz Emrah Ayhan, Antalya Bisiklet Festivali Derneği (ANBİFED) tarafından düzenlenen 8. Uluslar arası Antalya Bisiklet Festivali’ne katıldı.
Antalya Valiliği ve belediyemizin desteğiyle gerçekleştirilen festival, Kındılçeşme Sahili’nden başladı.

Festivale, Belediye Başkan vekilimiz Emrah Ayhan’ın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Özkaynak, bisiklet severler ve 150 bisikletçi katıldı.

Başkan Vekilimiz Ayhan ve bisikletçiler, Kındılçeşme’den başlayarak ilçe merkezine kadar pedal çevirdi. Emniyet Müdürlüğü personeli de yollarda güvenlik önlemi aldı.

Belediye binamıza bisikletle gelene Başkan Vekilimiz Emrah Ayhan, yaptığı açıklamada, bu yıl sekizincisi düzenlenen festivale destek vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Alternatif turizm amacıyla yapılan festivalin Kemer tanıtımına da katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Vekilimiz Ayhan, “Organizasyonda farkındalık oluşturarak için biz de bisiklete binerek Kemer içerisinde pedal çevirdik. Bisiklet sürme alışkanlığını halkımıza kazandırmak için farkındalık oluşturmak istedik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

ANBİFED Başkanı Ceyhun Altın da destkelerinden dolayı Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu ve Başkan Vekilimiz Emrah Ayhan’a teşekkür etti.

20 Ekim Pazar günü sona erecek olan festivalde sporcular, Tekirova, Göynük Kanyonu, Alacasu Koyu, Çıralı ve Olympos sahili, Phaselis Antik Kenti ve Kesme Boğazı'ndaki tarihi taş köprüde pedal çevirecek.

 

Sorumlu Yazı İşleri Müdürü

AHMET DÖKDÖK
HABER YORUMLARI
Sizde Yorum Ekleyin
POPÜLER
SÜPERLİG PUAN DURUMU